Professioneel projectadvies, -ontwikkeling en ondersteuning in Haarlem

Van der Putten Projectmanagement uit Haarlem is uw partner voor professionele en gestroomlijnde oplossingen voor uw projectmanagementbehoeften in de bouw en de installatietechniek. Wij bieden een integrale dienstverlening, van de planstudie tot de voorbereidingsfase tot de uitvoeringsfase en de beheer- en onderhoudsfase. Wij helpen u met ontwerp en engineering, ontwerptoetsing, projectadvies, projectontwikkeling en ondersteuning. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende afspraak. Hieronder leest u meer over onze visie op projectmanagement.

Neem contact op

Onze visie op projectmanagement en ondernemen

Wij zijn een stabiele partner voor uw projecten

Bij Van der Putten Projectmanagement in Haarlem is het onze taak om altijd primair de belangen van de opdrachtgever te vertegenwoordigen. Op die manier proberen wij een stabiele partner te zijn voor onze opdrachtgevers.

Wij bieden integrale oplossingen voor projectmanagement

Van der Putten Projectmanagement uit Haarlem heeft een ervaren team aan projectmanagers met vele jaren ervaring in de bouw en de installatietechniek. Met al onze deskundigheid kunnen wij altijd een integrale oplossing bieden voor uw projectmanagementbehoeften.

Wij kennen de nieuwste technische ontwikkelingen

Al onze medewerkers blijven continu op de hoogte van de nieuwste technische ontwikkelen door het volgen van de vakbladen en het geregeld bijwonen van bijscholingstrajecten en meer. Op deze manier kunnen wij bij Van der Putten Projectmanagement in Haarlem een meerwaarde creëren voor u als opdrachtgever.

Wij gaan uit van de relatie tussen mens en techniek

Bij technische vraagstukken wordt de menselijke factor weleens uit het oog verloren, wij staan voor de juiste balans tussen mens en techniek. Door altijd de relatie tussen mens en techniek als uitgangspunt te nemen, kunnen wij al in een vroeg stadium van het ontwikkelingsproces afgewogen beslissingen nemen over uw project.